πώς να κάψετε το λίπος είναι πολλές φορές πιο γρήγορα

Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα 2 φορές να κάνω προπόνηση δύναμης και καρδιο άσκηση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πραγματικά конфорок-το ποσό των θερμίδων που το σώμα σας σε μια μηχανή καύσης λίπους έδειξε. Η αύξηση της μυϊκής μάζας ηρεμίας σε μεγαλύτερες ποσότητες ενέργειας για να κάψει, έτσι ώστε όλος ο μεταβολισμός επιταχύνεται. Καρδιο διευρύνει το σφυγμό, περισσότερο οξυγόνο εισέρχεται στο αίμα, που επιταχύνει το μεταβολισμό και αυξάνει την καύση του λίπους.

Η τακτική σωματική δραστηριότητα επιταχύνει το μεταβολισμό

Επιταχύνει το μεταβολισμό! Το μεταβολισμό, ή αλλιώς γνωστή ως μετατροπή, η τροφή και το οξυγόνο χρησιμοποιείται για την καύση, ενώ ενέργεια. Τα κύτταρα εκτελούν αυτή την εργασία, ενώ είναι σε θέση να θρεπτικές ουσίες και τα απαραίτητα για τη ζωή, τις χημικές αντιδράσεις, που θα πραγματοποιηθεί.

Κάθε ομάδα κυττάρων που είναι υπεύθυνη για κάτι. Το όξινο περιβάλλον στο ανοσοποιητικό μας σύστημα δεν λειτουργεί σωστά. Υγιεινή διατροφή επηρεάζει το ανοσοποιητικό σύστημα δεν λειτουργεί σωστά, τα λευκά αιμοσφαίρια που προστατεύουν τα όργανα, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου, να επιτεθούν τα άρρωστα κύτταρα και να το καταστρέψουν.

Αν η αντίσταση του οργανισμού, μειώνει τον αριθμό των λευκών λιγότερο να είναι εκεί που πρέπει. Δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το συνεχώς τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων πολλαπλασιάζονται, και αυτά τα τοξικά κύτταρα μπορεί να συμβεί. Τα παιδιά ακόμη και αύξηση απαιτήσεις σε τροφοδοσία ρεύματος, αλλά με την ηλικία, ιδίως άνω των 35 ετών μειώνεται σταδιακά, πράγμα που σημαίνει ότι όλο και λιγότερο θα καούν. Κάθε 10 χρόνια πτώση 2-3% από το βασικό μεταβολισμό.

Για να διατηρήσουμε το βάρος μας είναι μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας είναι υποχρεωτική. Στους άνδρες μυϊκού ιστού μεγαλύτερη μάζα του λιπώδους ιστού είναι σχετικά μικρότερη ή των αρσενικών ορμονών του φύλου, λόγω της παρουσίας περίπου 5-10% υψηλότερο βασικό μεταβολισμό από ό, τι το ίδιο βάρος και το ύψος της γυναίκας.

Μεγαλύτερη επιφάνεια του σώματος, και το ύψος του σώματος στο χώρο, επίσης, επηρεάζει το μεταβολισμό. Μια μεγάλη επιφάνεια του σώματος για εντατική, του βασικού μεταβολισμού, αυξημένη κατανομή της θερμότητας στο αποτέλεσμα. Επίσης είναι γνωστό ότι όσο μικρότερο είναι το μέρος του σώματος του λιπώδους ιστού, δηλαδή, όσο περισσότερη μυϊκή μάζα, τόσο περισσότερο το μεταβολισμό. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αποφύγετε το λίπος, δηλαδή λιπώδη ιστό συσσώρευση μόνιμη, άρνηση ακυρώνεται με τη δίαιτα και να συνεχίσει.

 

Ανταλλαγή ουσιών-βελτίωση της λήψης αποφάσεων

 

Είναι αρκετά μικρή μυϊκή εργασία, επίσης, εντυπωσιακή η αύξηση του βασικού μεταβολισμού. Βασικό μεταβολισμό σε σύγκριση με στατική δραστηριότητα αυξήθηκε κατά 50%, που είναι ήδη στο 100%, μπορεί να αυξήσει τη ζήτηση για ενέργεια.

Η πνευματική εργασία στον μεταβολισμό δεν αυξάνει, εξαιτίας της στο κεντρικό νευρικό σύστημα σε κατάσταση ηρεμίας πάρα πολλή ενέργεια ! για να το χρησιμοποιήσετε! Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό, ώστε ο οργανισμός μας χρειάζεται την καθημερινή κατανάλωση ζάχαρης.

Ανταλλαγή ουσιών-βελτίωση της λήψης αποφάσεων. Αθλητισμός. Έτσι, αύξηση της μυϊκής εργασία, τον αθλητισμό ζητεί, ένα μεγάλο μέρος της κατανάλωσης ενέργειας και την καύση. Ενεργό, τακτική κίνηση έμμεσα αυξάνει το βασικό μεταβολισμό. Η τακτική σωματική δραστηριότητα, σε περίπτωση που για τις γυναίκες της μυϊκής μάζας.

Επιπλέον, η μυϊκή εργασία και έτσι ορμονικές που προκαλούνται από νευρολογικές αλλαγές, που αυξάνει το βασικό μεταβολισμό. Διαπιστώθηκε ότι η ενεργός αθλητής περίπου 5% υψηλότερο από το βασικό μεταβολισμό, όπως το φύλο, το ύψος και το βάρος του σώματος είναι ανενεργό πληθυσμό.

αθλητισμός. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να βρούμε τη σωστή ισορροπία: κατάλληλο μεταβολική επίδραση σε όλα τα συνιστάται καθημερινή cardio ασκήσεις, αλλά σε μια εβδομάδα τουλάχιστον 3-όχι λιγότερο από 40 λεπτά, η αναπνοή, ο σφυγμός, η Ποσότητα 10% με την αύξηση της σωματικής άσκησης. (90-100 ανά λεπτό, παλμός) δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ωστόσο, personal trainer της ηγεσίας, ή ο προπονητής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *