πώς να επιταχύνει το μεταβολισμό του σώματος

Το αργό και το γρήγορο μεταβολισμό διαφορά μεταξύ ιδιαίτερα του ανθρώπινου σώματος, πόσες θερμίδες μπορείτε να κάψετε για ό, τι μπορείτε να δείτε αυτές τις λειτουργίες του σώματος. Αργό μεταβολισμό με το πρόσωπο λιγότερες θερμίδες από ό, τι γρήγορου μεταβολισμού. Από τι εξαρτάται, πως κάποιος αργό ή γρήγορο μεταβολισμό; Μπορεί να επηρεαστεί από πολλούς παράγοντες: το φύλο, την ηλικία, τη σύνθεση του σώματος, τον τρόπο ζωής και τους γενετικούς παράγοντες.

Από τι εξαρτάται, πως κάποιος έχει αργό ή γρήγορο μεταβολισμό

Αργό μεταβολισμό, Αν είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν βασανιστικό πηγαίνει μόνο στην απώλεια βάρους, ή σχεδόν, δεν τρώω και εξακολουθούν να κερδίσει το βάρος, τότε, φυσικά, αυτό μπορεί να επιβραδύνει το μεταβολισμό σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μετά από 40 χρόνια κάθε 10 χρόνια κατά μέσο όρο κατά 5% μείωση του μεταβολισμού, βαρύ τους ανθρώπους σε περίπτωση. http://importantcase.info/

υγιή πέψη μυς έχει υψηλή ζήτηση για ενέργεια, έτσι μυϊκού ιστού για να αποθηκεύσετε περισσότερες θερμίδες από το λίπος. Αλλά αν δεν ασκούν οι μύες μετατρέπονται σε λίπος και αυτή η μεταβολική μείωση οφείλεται. Αυτό το μέρος το λόγο ότι οι γυναίκες έχουν πιο αργό μεταβολισμό από τους άνδρες, επειδή είναι γενετικά λιγότερο μυϊκής μάζας.

Ωστόσο, είναι πολύ χαμηλή πρόσληψη θερμίδων δεν συνιστάται! Πανεπιστήμιο του Illinois, οι επιστήμονες πιστεύουν ότι πολύ λίγες θερμίδες έως και 30% μπορεί να επιβραδύνει το μεταβολισμό σας. Γρήγορο μεταβολισμό. Είναι δύσκολο να κερδίσει το βάρος, αδυνάτισμα άτομα με γρήγορο μεταβολισμό – θα γίνουν τα τυχερούς που βρίσκονται σε μια παρέα φίλων,

σε μια αξιοζήλευτη από όλους. Γρήγορος μεταβολισμός είναι συχνά κληρονομική χαρακτηριστικό, αλλά η εργασία μπορεί να είναι το αποτέλεσμα: όσο περισσότερο έχετε μυών σας, το μεταβολισμό σας πιο γρήγορα. Αυτό ονομάζεται το σώμα μαζική σύνθεση, η αναλογία μυών-λίπους. Η τακτική άσκηση στροφές ταχύτητα του μεταβολισμού, ως εκ τούτου, και τους αθλητές, για την καθημερινή 5-6000 θερμίδες που καταναλώνετε.

πολύ χαμηλή πρόσληψη θερμίδων δεν συνιστάται

 

Αν και το γρήγορο μεταβολισμό τυχερός που κάνουν, στην πραγματικότητα, αυτό μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα. Αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να αυξήσει το βάρος, ακόμη και αν αυτό θα είναι απαραίτητο. Κατανάλωση θερμίδων αυξάνεται, υψηλή θερμιδική αξία των τροφίμων που καταναλώνονται, εκτός από αυτά, δεν έχει άλλη λύση. Επιταχύνει τον μεταβολισμό Ποτέ δεν вырубали πολύ δραματικά την κατανάλωση θερμίδων.

Στην περίπτωση των γυναικών είναι 1200 θερμίδες, και για τους άνδρες-1800 θερμίδων, στον σταυρό, στη διάρκεια της οποίας αργό μεταβολισμό. Είναι η υπερβολική μείωση θερμίδων στην αρχή, που μπορεί να φέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, αλλά σε μακροπρόθεσμη βάση, όχι μόνο να χάσετε βάρος, καθώς και η υγεία θα πάθει τίποτα.

Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να δείχνουν το ίδιο λάθος. Αυτό μπορεί να ακούγεται παράλογο, αλλά είναι αλήθεια: σε αυτή την περίπτωση, θερμίδες, αυξάνοντας την ταχύτητα του μεταβολισμού και να ξεκινήσει την καύση θερμίδων. Επιδιόρθωση γρήγορη απώλεια βάρους πράσινο τσάι μεταβολισμό βότανα είναι αποτελεσματικό επίσης σε περίπτωση μπορεί να αυξηθεί.

Φυσικά ενεργά συστατικά, πολλά, εκτός από τη διατροφή και την κίνηση. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο, ο ενισχυτής του μεταβολισμού των φυτών: πράσινο τσάι, πικρό Πορτοκάλι, τζίντζερ ρίζα, και κανέλα. Χωριστά ή σε συνδυασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βότανα για να είναι πιο αποτελεσματικά να διαπεράσει την καύση θερμίδων.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *